De ce noi

Întrebarea este de ce noi ? Sloganul nostru spune totul, rapid ieftin şi sigur !

Rapid – Alături de specialiştii noştri vei avea siguranţa ca laptop-ul va fi pe mâini sigure într-un timp cat se poate de util ţie.

Ieftin – Pentru ca îţi răsplătim fidelitatea şi îţi oferim cel mai bun preţ ori de cate ori revi cu un laptop la curăţare sau cand esti recomandat.

Sigur – De ce să rişti să-ţi defectezi laptop-ul când poţi merge pe mâini sigure.

De ce voi, de ce sa nu-mi curat singur laptop-ul ?

Nu ! Chiar dacă vei găsi un tutorial despre cum să ajungi la coolerul din laptop-ul tău, nu poţi să ştii sigur dacă operaţiunea de curăţare de praf a laptopului va fi rezolvată suflând de două ori în el şi înecându-te cu praf. Laptop-urile au coolerul ataşat de componente vitale şi, de cele mai multe ori, nu este suficient să învârţi două şuruburi ca să poţi detaşa coolerul.

Aşa că principiul “dacă vrei un lucru bine făcut, fă-l cu mâna ta” nu se aplică şi în cazul laptopului tău

Există foarte multe circuite de care, dacă nu ştii, rişti să le defectezi iremediabil … şi uite aşa s-a zis cu bunătate de laptop.

Curăţarea laptopului se face cu pensule speciale şi cu deosebită atenţie şi detaşarea compoentelor este un proces care necesită vastă experienţă.

Vino cu laptop-ul la curăţat, fa-ţi o programare telefonică pentru ca laptop-ul tau sa fie revigorat într un timp cat mai avantajos ţie.

Echipa curatarelaptop.ro