Curatare de praf laptop Thinkpad L490

Curatare de praf laptop Thinkpad L490

curatare laptop de praf

Laptopul LENOVO THINKPAD ,modelul L490, echipat cu i7-8565U, este un laptop din gama celor de BUSINESS, facute pentru antrepenori mari sau chiar pentru freelanceri la inceput de drum! Insa poti folosii fara probleme laptopul chiar la navigarea simpla pe internet. Chiar si rularea a diferitor jocuri. Acest lucru este facut posibil de placa video pe care o are la pachet: AMD Radeon 535. Laptopurile din gama Lenovo Thinkpad sunt niste laptopuri reusite si rezistente in timp. Insa conteaza extrem de mult cum ai grija de laptopul tau! Important este sa fereseti laptopul de praf si alta mizerie, altfel vei avea probleme mari pe viitor cu acesta! Daca nu ai avut grija de laptopul tau iti recomandam sa vi in service pentru o mentenanta / curatare de praf laptop thinkpad!

curatare-laptop-dupa

curatare-laptop-inainte

Problema: Laptopul a fost adus in service-ul nostru PCLAPTOP – CURATARELAPTOP.RO din zona Dristor pentru ca in timp acesta a inceput sa se opreasca fara motiv in timp ce navigai pe acesta. Pe langa asta scotea zgomote ciudate din interiorul acestuia. Pe langa ca se supraincalzea in exces, ceea ce il facea imposibil de utilizat!

Rezolvarea problemei: In acest caz, rezolvarea pentru laptopul de serie THINKPAD L490, a fost efectuarea unei menteante, curatare de praf. In interiorul acestuia era HAOS intruchipat, te poti convinge singur din pozele de langa acest paragraf. A fost nevoie de atentie, si rabdare pentru demontarea ventilatoarelor. Laptopul a avut parte de o curatare de praf laptop thinkpad profesionista, acum laptopul functioneaza si arata ca unul nou!

Simptomele unui laptop ce necesita curatare

  • laptop-ul se supraîncalzeşte, laptop-ul este extrem de fierbinte,
  • laptop se închide brusc cand rulează un video sau o aplicaţie
  • laptop ul se închide brusc la diverse intervale de timp
  • la pornire afisează  eroarea Fan Error
  • laptop-ul se blochează, nu mai răsăunde la comenzi

Cat te costa o curatare de praf laptop thinkpad?

Totalul pentru mentanta laptopului THINKPAD L490 a fost de 120 de lei cu tot cu manoopera! In cazul in care aveti nevoie de mentenanta profesionala te asteptam oricand in service-ul nostru!

Daca laptopul tau a avut o viata lunga, alaturi de animale sau mult praf iar acum acesta se inchide singur fara motive, merge greu, sau se incinge prea tare te asteptam  in service-ul nostru din Dristor sau Crangasi!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *